IPMA boeken

<< Hoofdpagina boeken


Op deze pagina vind je IPMA gerelateerde boeken. Vind je niet wat je zoekt? Dan kun je de zoekopdracht in het blok onderaan de pagina naar wens aanpassen. Meer over IPMA vind je hier. Opleidingen vind je hier.

Meest gebruikte IPMA boeken

Projectmanagement Op basis van NCB versie 3- IPMA-C en IPMA-D

Het boek Projectmanagement Op basis van NCB versie 3- IPMA-C en IPMA-D is verkrijgbaar als papieren versie en als e-book (het e-book is direct te downloaden). Dit bekende boek wordt vaak gebruikt bij opleidingen en certificeringstrajecten voor IPMA C en is ook geschikt voor IPMA D. Wil je vandaag nog beginnen met studeren en het IPMA boek meteen downloaden als PDF? Kies dan de e-book optie hieronder aan. De papieren versie van de IPMA boeken zijn ook beschikbaar.

Projectmanagement voor het HBO op basis van IPMA-D

Het boek Projectmanagement voor het HBO op basis van IPMA-D is verkrijgbaar als papieren versie en als e-book (direct downloaden). Je kunt na het downloaden van de PDF en/of het e-book voor het IPMA-D boek meteen aan de slag. Ook is er de papieren versie van het boek. De IPMA D variant van het bekende IPMA boek, welke ook gebruikt wordt op het HBO.

Zakboek voor geslaagd projectmanagement; alternatief voor bovenstaande boeken.

Het zakboek voor geslaagd projectmanagement bevat alle informatie benodigd voor het IPMA C en IPMA D theoretische examen en heeft een heldere opzet met praktijkvoorbeelden. Het is een duidelijk en uitgebreid boek wat alle elementen van projectmanagement beschrijft en de stof voor IPMA-C en IPMA-D behandelt. Mocht je je dus voorbereiden op een van deze examens mag dit boek niet in je collectie ontbreken.

Overzicht van alle IPMA boeken

Uiteraard zijn er veel IPMA boeken beschikbaar om je voor te bereiden als projectleider, of om je voor te bereiden voor het IPMA C of IPMA D examen. Bekijk het aanbod van alle IPMA boeken hieronder en maak je keuze. We bieden de boeken aan in samenwerking met Bol.com, zodat je veilig en snel je boeken kunt bestellen.