Review: Outfittery regelt jouw nieuwe kleding

Screen Shot 2015-12-17 at 15.25.25Inmiddels koopt iedereen online en ook kleding is prima via internet te verkrijgen. Alleen, na uren surfen en zoeken heb je wat losse kledingstukken in je mandje en moet je maar zien of het leuk bij elkaar staat. Even dingen doorpassen zoals je in een winkel doet is er niet bij. Via een oud collega kwam ik bij Outfittery terecht, die voor jou volledige outfits regelt. In deze review deel ik mijn ervaring met Outfittery en kan ik je €50 euro korting aanbieden op je eigen eerste bestelling!

Persoonlijke stylist

Aangekomen op de website van Outfittery kies je eenvoudig een aantal kledingstijlen die bij je passen en welke je juist niet waardeert. Je geeft meteen mee hoe je over het algemeen gekleed gaat – draag je pakken naar je werk,of ben je meer business casual gekleed? Ook kun je vrijetijdskleding voorkeur meegeven. Daarna kun je nog wat details over jezelf delen, zoals je kledingmaten. Er volgt nu een telefonisch afspraak met je persoonlijke stylist, die je gaat helpen om geschikte outfits te vinden. Ik werd dan ook na enkele dagen door Mirjam (klinkt meteen al goed, mijn eigen stylist Mirjam) gebeld en in een minuut of 20 namen we mijn voorkeuren door. Met deze kennis onder haar arm is ze vervolgens aan de slag gegaan.

Verrassend pakket

Niet lang na het gesprek met ‘mijn’ stylist stond er bij thuiskomst een flinke Outfittery doos op me te wachten. Het pakket ziet er uitnodigend uit en de suggestie wordt gedaan de kleding te gaan passen onder het genot van een koud pilsje. Nu had ik geen zin in bier, maar heb ik uitgebreid alle kleding gepast.

IMG_6195Het leuke is dat de Outfittery stylist je niet alleen kleding die je zelf al leuk vindt en vond aanbiedt in de doos, maar ook andere kleding waarvan de stylist denkt dat je het misschien ook leuk vindt. Op een persoonlijk geschreven kaartje staat dan ook in mijn geval een tip en aanrader en een groet. Tijdens het passen bleek dat een deel van de verrassende kleding niet lekker zat of me niet zo goed stond, maar een groot deel was gewoon top. Uiteindelijk heb ik op budgettaire grond keuzes gemaakt en niet omdat het aanbod wat over bleef klein was.

Persoonlijke stylist en toch betaalbaar

Het mooie van het Outfittery concept is dat het in de basis niets extra’s kost. De kleding is van goede kwaliteit en er werd alleen merkkleding aangeboden, maar wel voor normale winkelprijzen. De stylist heeft zeker op de langere termijn dan ook als meerwaarde dat ze een dossier van je heeft en elke keer weer gerichter kan shoppen voor je. Rondvraag leert dan ook dat de heren in mijn omgeving die Outfittery gebruiken tevreden klanten zijn die terug komen. Voornaamste reden: gemak!

Overigens heb ik de kleding die ik niet wilde weer ingepakt, retoursticker op de doos geplakt en aangeboden bij het postagentschap. Na enkele dagen kreeg ik de rekening van de kleding die ik gehouden heb via de e-mail. Makkelijker kan bijna niet.

Ook uitproberen? €50,- korting op je eerste bestelling!

Gebruik onderstaande knop en krijg direct €50,- korting op je eerste bestelling, mooie reden om het een keer te proberen.

€50 korting op je eerste bestelling bij Outfittery

Outfittery kortingscode

Over Nigel van Houten

Mede-oprichter van BigDataHub en mede-eigenaar van InTellegus. Trackrecord in projectmanagement & (big)data. Veel interesse in redenen waarom; motivatie, sport, voeding, leiderschap. Doet aan fitness, bootcamp, hardlopen, airsoft en blogt als gast auteur op projectsucces.nl.

Bekijk alle berichten van Nigel van Houten →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.