Kennisbank

KennisbankProjectsucces.nl is er natuurlijk niet alleen om je te informeren over de methodieken en de bijbehorende boeken en opleidingen, maar is ook vooral een platform waarop kennis gedeeld wordt. Deze Kennisbank is bedoeld voor, maar vooral ook door, collega’s uit het projectmanagement vakgebied.
Heb jij toevoegingen aan onderstaande onderdelen, dan horen we het graag! Je kunt je toevoegingen in de reacties kwijt op de diverse pagina’s, maar je kunt ons natuurlijk ook een bericht sturen!

Templates (Sjablonen)

Ben je op zoek naar een sjabloon voor een projectplan, een PID, een eindrapport, een rapportage of een ander projectmanagement document? Check dan onze gratis te downloaden sjablonen – en als je iets mist: laat het ons weten!

Woordenlijst en definities

Projectmanagers zijn niet vies van het gebruik van een leuke term hier en daar. Niet alleen omdat ze dit zelf verzinnen, maar ook omdat er een heleboel mooie methodieken zijn bedacht die ook weer bol staan van de ene wollige omschrijving naar de ander. Hier vind je een woordenlijst met daarbij uitleg.

Quotes

Ben je op zoek naar een mooie quote of onliner voor in je projectplan, voor je blog of ergens anders voor? Check onze Quotes en Onlines pagina en zoek een mooie uit!

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.