Templates

Op deze pagina vind je projectmanagement templates, te gebruiken in Prince2, IPMA, PMW, Agile, Scrum, PMP projecten en programma’s. Je kunt de templates gratis downloaden!
Heb je zelf ook een projectplan of een ander document die je toegevoegd zou willen zien? Neem dan contact met ons op, of laat een reactie achter in de comments. We werken continu aan uitbreiding en verbetering, dus feedback is sowieso welkom.

Nog een paar tips bij het schrijven van documenten:

  • Wees consequent in je taalgebruik
  • Wees consequent in je opmaak (lettertypes, lettergroottes, kleurstelling)
  • Houd rekening met het doel van het document en laat zaken die niet relevant zijn weg (het hoeft geen boek te worden)
  • Gebruik de spelling- en grammatica checker (en/of laat iemand je d’s en t’s even nalopen)
  • Gebruik in de templates wat nodig is. Als iets voor jou niet relevant is, laat dan de paragraaf weg (tailoring rules :-))

Generieke projectmanagement templates

Werk je projectmatig, maar ben je niet specifiek gebonden aan PRINCE2 of andere methodieken? Dan heb je wellicht iets aan deze algemene documenten.Gratis Prince2 templates vind je op de volgende pagina.

 


Overweeg je een opleiding te volgen of om je te certificeren voor PRINCE2, IPMA, PMI of weet je nog niet welke? Gebruik onze keuzehulp om wegwijs te worden in alle certificeringsopties en mogelijkheden!

Certificering keuzehulp

Uitgelicht:
big_dict
Wil je even doorpakken? Dan is het mogelijk om je Foundation én Practitioner certificering even in één keer binnen te harken. D-ICT heeft hiervoor een zeer goed beoordeeld fast-track traject in elkaar gezet. Het slagingspercentage is hierbij ook nog eens extreem hoog, met 99%. Omdat in relatief korte tijd het traject wordt doorlopen, is het wel handig als je al ervaren bent in het vakgebied. Ben je volledig nieuw in het vakgebied, dan is deze training minder geschikt.
Vraag brochure aan

big_forsa-advies Ben je nog relatief nieuw in het projectmanagement vakgebied? Dan is een basistraining Foundation slimmer dan het eerder genoemde fast track. Een goed beoordeeld trainingsprogramma is die van Forsa Advies. De training neemt je slechts twee dagen in beslag en de slagingspercentages zijn met 95%+ zeer goed te noemen.
Vraag brochure aan


>> Volgende pagina: PRINCE2 Templates gratis downloaden

5 reacties op “Templates”

  1. Waarom zijn de Generieke projectmanagement templates niet te downloaden? Ik dien eerst opnieuw in te loggen en dan krijg ik een melding met dat ik geen toestemming zou hebben en een WP Product Review plugin nodig heb. Wat heeft dit te maken met de download van de voortgangsrapportage?

    1. Hi Freya, kun je het nog eens proberen, bij mij gaat het wel goed (op dit moment). Misschien was er net toen je probeerde een hapering of update aan het systeem. Als het niet lukt kunnen we er nog even induiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.