Templates

PRINCE2 templates

Werk je volgens PRINCE2? Dan vind je hieronder een aantal templates voor de stukken die voor PRINCE2 relevant zijn. Uiteraard kun je deze natuurlijk ook in niet PRINCE2 projecten gebruiken als uitgangspunt.


 

Overweeg je een opleiding te volgen of om je te certificeren voor PRINCE2, IPMA, PMI of weet je nog niet welke? Gebruik onze keuzehulp om wegwijs te worden in alle certificeringsopties en mogelijkheden!

Certificering keuzehulp

Uitgelicht:
big_dict
Wil je even doorpakken? Dan is het mogelijk om je Foundation én Practitioner certificering even in één keer binnen te harken. D-ICT heeft hiervoor een zeer goed beoordeeld fast-track traject in elkaar gezet. Het slagingspercentage is hierbij ook nog eens extreem hoog, met 99%. Omdat in relatief korte tijd het traject wordt doorlopen, is het wel handig als je al ervaren bent in het vakgebied. Ben je volledig nieuw in het vakgebied, dan is deze training minder geschikt.
Vraag brochure aan

big_forsa-advies Ben je nog relatief nieuw in het projectmanagement vakgebied? Dan is een basistraining Foundation slimmer dan het eerder genoemde fast track. Een goed beoordeeld trainingsprogramma is die van Forsa Advies. De training neemt je slechts twee dagen in beslag en de slagingspercentages zijn met 95%+ zeer goed te noemen.
Vraag brochure aan


Disclaimer/licentie
De templates die je op deze pagina vindt, zijn vrij te gebruiken. Geen copyrights dus of andere beperkende voorwaarden. We vinden het leuk om te horen als je iets aan de templates hebt gehad! De sjablonen zijn allemaal in Word (docx) formaat en zouden allemaal in Office 2010+ op Windows en op de Mac correct moeten werken.


5 reacties op “Templates”

  1. Waarom zijn de Generieke projectmanagement templates niet te downloaden? Ik dien eerst opnieuw in te loggen en dan krijg ik een melding met dat ik geen toestemming zou hebben en een WP Product Review plugin nodig heb. Wat heeft dit te maken met de download van de voortgangsrapportage?

    1. Hi Freya, kun je het nog eens proberen, bij mij gaat het wel goed (op dit moment). Misschien was er net toen je probeerde een hapering of update aan het systeem. Als het niet lukt kunnen we er nog even induiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.