Lean Six Sigma boeken

<< Hoofdpagina boeken


Lean Six Sigma boeken

Hieronder tref je het overzicht van Lean Six Sigma boeken aan. Zowel de populairste boeken als het totaal overzicht aan boeken is opgenomen in ons overzicht. Ben je op zoek naar meer informatie over Lean Six Sigma, bekijk dan onze LSS pagina. Ook bieden we een uitgebreide aanbod aan opleidingen Lean Six Sigma.

Wat is Lean Six Sigma ?

Slimmer werken met beter resultaat is de subtitel van dit bekende LSS boek. Het is een Nederlandse vertaling van het Engelstalige boek wat al veelvuldig over de toonbank ging. We bieden het zowel in papieren versie als als ebook (direct te downloaden):

Lean Six Sigma voor Dummies

Op nummer twee in dit overzicht het Lean Six Sigma boek voor Dummies. Voel je niet aangesproken en velen doen dat ook niet door de term dummie, dit boek laat je duidelijk en met goede voorbeelden kennismaken met Lean Six Sigma. Het boek Lean Six Sigma voor Dummies laat de lezer in duidelijke taal stapsgewijs kennismaken met Lean Six Sigma en is daarom het ideale startpunt voor iedereen die met Lean Sig Sigma aan de slag wil gaan of zich wil certificeren als Green Belt, Orange Belt of uiteindelijk natuurlijk de Lean Six Sigma Black Belt.

Lean Six-Sigma Yellow & Orange Belt

Een paperback met inzichten, oefeningen en alles wat je over Lean Six Sigma wilt weten. De yellow belt is bedoelt voor hen die nieuw zijn in de wereld van Six Sigma. Orange is vooral gericht op project management en hoe Six Sigma in de organisatie een plek vind.

Lean Six Sigma

De Lean Six Sigma Pocket Toolbox is een snelle referentie gids naar alle terminlogie. Handig om er bij te hebben. Het biedt een analyse van 100 verschillende tools en methodologienen/

Totaal overzicht van alle Lean Sig Sigma boeken

Heb je de top 4 al op je boekenplank staan of zoek je een specifiek boek over Lean Six Sigma? Je vindt jouw Lean Six Sigma boek in hier . We hebben alle Lean Six Sigma boeken die op de markt verkrijgbaar zijn en bieden deze in samenwerking met Bol.com, zodat levering en betaling snel en veilig plaats vindt.