PRINCE2 boeken

<< Hoofdpagina boeken


PRINCE2 boeken

Op deze pagina vind je PRINCE2 gerelateerde boeken. Vind je niet wat je zoekt? Dan kun je de zoekopdracht in het onderste blok op deze pagina naar wens aanpassen. Meer over het PRINCE2 thema vind je hier. Opleidingen vind je hier.

Populaire PRINCE2 boeken

Hieronder een overzicht van de meest populaire PRINCE2 boeken. Deze boeken worden door mensen die projectleider willen worden of al zijn vaak gekocht om meer te leren over PRINCE2 of zich voor te bereiden op het PRINCE2 examen. In onze opleidingensectie staan meer tips over het voorbereiden op een PRINCE2 examen en links naar oefenopgaven.

PRINCE2 boeken voor beginners

Wil je projectleider worden? Ben je net nieuw in het vak van projectmanagement, of net nieuw in projecten? Dan zijn dit de boeken die je nodig hebt. Er zijn een aantal verschillende boeken over PRINCE2 projecten managen voor beginners en mensen die graag projectleider willen worden. De boeken begint met antwoord op de vraag ‘wat is een project?’ en gaat vervolgens verder met vragen als ‘hoe word ik projectleider?’, ‘wat houd projectmanagement in?’ en ‘hoe leidt ik een PRINCE2 project?’. Ideale opstap en start voor iedereen die met projecten aan de slag gaat, zowel als teamlid als projectleider. Uiteraard vind je ook antwoord op de vraag wat nu de essentiële projectsucces factoren zijn bij projecten – hoe passender wil je het hebben?

Haal je PRINCE2 examens met behulp van de volgende boeken

Het behalen van het PRINCE2 examen is uitdagend. Mensen die op zoek zijn naar hulpmiddelen om hun PRINCE2 examen zo effectief mogelijk te halen, met een zo groot mogelijke slagingskans kunnen zich voorbereiden op het PRINCE2 examen met behulp van de volgende boeken. In de boeken wordt veel aandacht besteed aan de voorbereiding op het PRINCE2 examen, staan er oefenopgaven voor het PRINCE2 examen en tips en trucs ter voorbereiding op het PRINCE2 examen. Vraag je dus niet langer af hoe je het PRINCE2 examen gaat halen, maar start met een van onderstaande boeken. Weet daarnaast voor welk examen je geboekt hebt. Foundation en Practioner vragen een andere voorbereiding