Hoe je je perfecte LinkedIn foto maakt

FacesAls projectmanager ben je natuurlijk altijd bezig om jezelf te verkopen. De ene keer wat actiever dan de andere keer, maar toch! En daarbij hoort natuurlijk ook een goed LinkedIn profiel. Daar moet natuurlijk wel een mooie foto op staan. Immers: uiteindelijk kan het bedrijf waarvoor je werkt nog zó mooi zijn, uiteindelijk gaat het om de mensen – en mensen willen nu eenmaal graag weten met wie ze te maken hebben! Zorg dus voor een perfecte profielfoto!

Hoe je je perfecte LinkedIn foto maakt

Op Business Insider vind je een artikel waarin je even in het kort wordt uitgelegd waar je op moet letten bij het maken van je perfecte LinkedIn foto (of Twitter foto, Facebook foto, enzovoorts). Dus: sta jij met een duckface op je foto? Of met een ontbloot bovenlijf bij je (waarschijnlijk nét te foute) auto? Op de foto bij een leuk feestje met een pitcher bier in je hand? Of een foto van jou in bikini bij het zwembad? Misschien zijn dat niet helemaal de juiste settings voor een profielfoto op een zakelijk platform als LinkedIn.

Klik daarom hier voor dé tips die je gaan helpen om jezelf nog beter te verkopen. Succes! En we zien de resultaten graag verschijnen in de comments 😉 

Over Michel Boks

Mede-oprichter van BigDataHub en mede-eigenaar van InTellegus. ICT-regisseur, business intelligence en big data specialist en auteur op Projectsucces.nl.

Bekijk alle berichten van Michel Boks →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.