InTellegus lanceert Projectsucces.nl

InTellegus lanceert Projectsucces.nl

Vanuit onze kernwaarde dat kennis delen kennis vermenigvuldigen is lanceert InTellegus een platform voor projectmanagers en iedereen die zich met projecten bezig houdt.

“Bezig zijn met projecten is onze passie en ons vakgebied. We gaan voor resultaat en succes en genieten er van om veranderingen teweeg te brengen met een gemotiveerd projectteam.”

Meerwaarde door interactief kennis delen

De interactie tussen vakgenoten vergroot inzicht, levert nieuwe ideeën op en versterkt de band met het vak. Het is daarom mogelijk om te reageren op berichten, reacties en via de sociale module andere leden te volgen.

Alle informatie voor projectleiders op een rij

Als projectleider heb je de beschikking over talloze methodieken en competenties, deze zijn daarom handig bij elkaar geplaatst op het platform op http://projectsucces.nl. Dit aanbod aan informatie is verrijkt met een passend opleidingsaanbod en ook boeken (zowel fysiek als e-books) zijn er te vinden. Daar naast staan er evenementen, video’s en nieuwsitems op de site en wordt er hard gewerkt aan een passend aanbod aan vacatures en opdrachten.

“Een community is zo sterk als de mensen die er deel vanuit maken, dus is er veel tijd en energie gestoken in een platform waarin kennis gedeeld kan worden, discussie kan plaatsvinden en nuttige informatie bij elkaar komt. Draag zelf bij aan de ontwikkeling van het vakgebied, word lid en participeer.”

Facebook_top_banner

Relatie tussen InTellegus en Projectsucces.nl

Vanuit InTellegus zijn de middelen beschikbaar gesteld voor de lancering van Projectsucces.nl. Denk aan hosting van de site, marketing en ondersteuning bij ontwikkeling. Toch is Projectsucces.nl expliciet een zelfstandig platform, voor en door projectleiders. We moedigen de leden aan een bijdrage te leveren, in de vorm van het delen van berichten, aanbevelen bij vrienden, reageren op berichten of het bijdragen in de vorm van een column.

Zelfstandigheid met partners, adverteerders, recruiters en andere business kansen

De zelfstandigheid van het Projectsucces.nl platform wordt verstevigd door het verdienmodel – uiteindelijk dient het platform ‘self supporting’ te worden op basis van advertentie inkomsten, partners die net als InTellegus bijdragen aan het platform en mogelijkheden voor recruiters om tegen betaling hun opdrachten of vacatures te plaatsen en zo een zeer specifieke doelgroep te bereiken.

“Projecten en met name projectsucces is geen vanzelfsprekendheid – kennis delen over de fijne kneepjes van het vak, de ideale tools, nieuws of opleidingsmogelijkheden zijn belangrijk. Het ProjectSucces.nl platform is gebouwd op deze drijfveer. Onze community leunt op mensen uit het veld die het simpelweg leuk vinden om anderen te helpen – we hopen deze groep mensen te laten groeien en zo samen meer projectsucces te realiseren.”

Heeft u interesse in samenwerking op ProjectSucces.nl? Neem dan nu contact met ons op via ons contactformulier of telefoon.

The post InTellegus lanceert Projectsucces.nl appeared first on Intellegus B.V..

Source: InTellegus


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.