Kennisbank toegevoegd

KennisbankProjectsucces.nl is opgezet om de hub te zijn voor iedereen die zich bezig houdt met het projectmanagement vakgebied. Een platform voor, maar vooral ook door, je collega’s bij andere bedrijven en instellingen. Het is al mogelijk om je aan te melden als lid en in een aantal artikelen stonden al downloads die voor leden gratis zijn te downloaden. We zetten nu de volgende stap om je nog beter van informatie en bronnen te voorzien: we hebben een Kennisbank toegevoegd.

De Kennisbank vind je in het menu en bestaat uit een aantal onderdelen.

Sjablonen

Hoe handig is het als je een plan moet schrijven en je kunt ergens even een template vandaan trekken om je op weg te helpen? Tada! Bij dezen kan dat. Op de Templates pagina vind je nu al een aantal sjablonen, en we werken er hard aan deze fors uit te breiden met templates vanuit andere hoeken dan PRINCE2.

Quotes en Oneliners

Je bent weer eens een presentatie in elkaar aan het draaien en je bent op zoek naar die ene mooie quote? BAM! Bezoek even de Quotes pagina en zoek je quote uit, uit een forse verzameling die we inmiddels online hebben staan.

Van A tot Z

Wat was “Activity on Arrow” ook alweer? Of wat had die Belbin nu ook alweer bedacht? Zoek het na in onze woordenlijst en vind snel een pagina met uitleg, een definitie of een link naar website waar je alles vindt over het door jou gezochte onderwerp. Staat hetgeen je zoekt niet in de lijst? Dan horen we natuurlijk graag wat dat is!

We wensen je veel plezier met de Kennisbank en hopen natuurlijk ook veel input te ontvangen, zodat we kennis nog beter met elkaar kunnen delen!


Over Michel Boks

Mede-oprichter van BigDataHub en mede-eigenaar van InTellegus. ICT-regisseur, business intelligence en big data specialist en auteur op Projectsucces.nl.

Bekijk alle berichten van Michel Boks →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.