Opleidingen en boeken op Projectsucces.nl

Als projectleider ben je thuis in de bekende projectmanagementmethoden, maar blijf je  je kennis regelmatig vergroten om bij te blijven. Om het overzicht van relevante projectmanagement opleidingen en boeken bijeen te brengen zijn we trots om te kunnen melden dat we een partnership zijn aangegaan met een tweetal grote partijen. 

Opleidingen en boeken op Projectsucces.nl

Projectsucces.nl is meteen vanaf de lancering trotse partner van:

logo-springest-low

Springest.nl – De aanbieder van meer dan 36.000 opleidingen in Nederland. Projectsucces.nl biedt in samenwerking met Springest een groot aanbod van relevante projectmanagement opleidingen aan. Je kunt direct een brochure aanvragen, inschrijven of verder zoeken in het aanbod aan trainingen, cursussen en certificeringen.

Klik hier voor ons aanbod aan projectmanagement opleidingen >>

 

Bol_com_review

Bol.com – Een van de grootste online winkels van Nederland biedt samen met Projectsucces.nl bezoekers de mogelijkheid gericht relevante projectmanagementboeken te vinden en morgen thuis te laten bezorgen. Uiteraard staat het volledige aanbod van Bol.com tot je beschikking en zullen we samen met Bol.com het aanbod blijven uitbreiden op Projectsucces.nl.

Klik hier voor ons aanbod aan projectmanagement boeken >>

 

 

Welke tools horen echt bij dé projectleider en dus op dé community voor projectleiders? Laat ons weten wat je graag zou zien op deze community in de comments.


Over Nigel van Houten

Mede-oprichter van BigDataHub en mede-eigenaar van InTellegus. Trackrecord in projectmanagement & (big)data. Veel interesse in redenen waarom; motivatie, sport, voeding, leiderschap. Doet aan fitness, bootcamp, hardlopen, airsoft en blogt als gast auteur op projectsucces.nl.

Bekijk alle berichten van Nigel van Houten →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.