Partnership met PM in de zorg

Projectmanagement in de zorg is een thema waar ons verbetergezinde hart warm van wordt. Een belangrijk publiek doel: de zorg beter maken, betaalbaar houden en effectiviteit van zorgverleners helpen vergroten, daar kan iedereen zich bij aansluiten. Het Platform voor Projectmanagement in de Zorg richt zich dan ook op deze thema’s en verbindt partijen die zich hier mee bezig houden. 

Projectmanagement in de zorg

Op de site van PM in de zorg is de volgende introductie te lezen:

PMindeZorg.nl is een portaal voor kennis over projectmanagement (PM) in de Zorg. Via deze website verzamelen en verspreiden (project)managers & bestuurders van zorgorganisaties kennis over PM én vinden zij elkaar. Gelooft u ook dat beter PM resulteert in betere zorg? Wees dan welkom en verbeter mee.

Initiatiefnemer John van Rouwendaal hecht er veel waarde aan dat ook de zorgsector kan beschikken over de best mogelijke kennis, best practices en hij zet zich er dan ook uit eigen initiatief voor in om partijen te verbinden. Op de agenda staan onder andere ronde tafel sessie’s en er zijn vergevorderde plannen voor een eerste editie van een jaarlijks terugkerend zorgcongres over projectmanagement, projectmanagement en portfoliomanagement in de zorg.

De meerwaarde van samenwerking

Projectsucces is als kennissite over alles wat relevant is voor projectprofessionals een veelgevonden bron van informatie voor deze doelgroep. Ook wij dragen de zorg een warm hart toe en de link was dus snel gelegd. Artikelen zoals Agile in de zorg noodzaak?  sluiten hier mooi bij aan. Verwacht dus meer nieuws en artikelen over thema’s rondom projectmanagement in de zorg en aankondigingen van het platform PM in de Zorg.

Draag je de zorg ook een warm hart toe?

We zijn vast niet de enigen die het thema zorg en PM in de zorg aansprekend vinden – help ons bijvoorbeeld met het aanleveren van interessante artikelen, eigen materiaal of ervaringen en evenementen. Je kunt eenvoudig ons contactformulier hiervoor gebruiken.

Over Nigel van Houten

Mede-oprichter van BigDataHub en mede-eigenaar van InTellegus. Trackrecord in projectmanagement & (big)data. Veel interesse in redenen waarom; motivatie, sport, voeding, leiderschap. Doet aan fitness, bootcamp, hardlopen, airsoft en blogt als gast auteur op projectsucces.nl.

Bekijk alle berichten van Nigel van Houten →

Eén reactie op “Partnership met PM in de zorg”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.