Projectsucces continuous delivery van nieuwe site

Ook wij zijn volledig Agile Scrum middels DevOps continuous aan het deliveren. Dat betekent dat we op dit moment zo’n beetje elke minuut een nieuwe versie van jouw favoriete blog met betrekking tot projecten, projectmanagement en het succesvol besturen of meewerken aan verandering krijgt. 

Oude wijn in nieuwe zakken

Want, laten we wel wezen – ons vorig jaar in gebruik genomen thema was al een beetje gedateerd toen we eraan begonnen. We vonden alleen de menu’s zo prettig en hij deed het op mobiel ook zo goed. Niet goed genoeg, want het is inmiddels echt wel tijd voor wat mooiers, wat strakkers en met wat meer Bootstrap. Na het zoveelste mode-woord laten we je daarom ook kennismaken met deze term, waarvan je de betekenis zelf mag opzoeken, bijvoorbeeld hier.

Over Nigel van Houten

Mede-oprichter van BigDataHub en mede-eigenaar van InTellegus. Trackrecord in projectmanagement & (big)data. Veel interesse in redenen waarom; motivatie, sport, voeding, leiderschap. Doet aan fitness, bootcamp, hardlopen, airsoft en blogt als gast auteur op projectsucces.nl.

Bekijk alle berichten van Nigel van Houten →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.