Top 5 best gelezen artikelen tot vandaag

Logo_Avatar_227x227Soms is terugblikken leuk – toen ik dat toch aan het doen was dacht ik laat ik m’n bevindingen eens delen. Hierbij dus de top 5 best gelezen artikelen tot vandaag!

Top 5 best gelezen artikelen tot vandaag

Nummer 5

10 ZINNEN DIE SUCCESVOLLE MENSEN VERMIJDEN

Lijstjes doen het goed op Projectsucces.nl, er staan er zowaar twee in de top 5. Op nummer vijf dan ook 10 zinnen die succesvolle mensen vermijden.

Nummer 4

TOP 5 BOEKEN OVER HET NIEUWE WERKEN

‘Wie heeft mijn werkplek gepikt’ staat op nummer 1 in onze Top 5 boeken over Het Nieuwe Werken – onze top 5 staat vervolgens op plaats 4 van meestgelezen artikelen op Projectsucces.nl.

Nummer 3

OVERHEID GEGIJZELD DOOR ZICHZELF, NIET DE ICT-DIENSTVERLENERS

De controverse rondom mislukte en mislukkende ICT projecten bij de overheid houdt nog wel even aan. Een kritisch artikel over de klaagzang van de politiek versus de naar gesloten houden en naar binnen gerichtheid van de overheid zelf haalde de voorpagina van Computable zelfs en staat op nummers 3 op Projectsucces.nl.

Nummer 2

LEAN PROJECT MANAGEMENT: DE BESTE KEUS VOOR JOU?

Niet alle bovenstaande meestgelezen artikelen hebben een directe relatie met projectmanagement als vakgebied, dus het is leuk om te zien dat de top 2 wordt bezet door zeer relevante artikelen. Om te beginnen antwoord op de vraag of Lean project management de beste keuze voor jou is.

En dan tenslotte, op nummer 1!

DE ZIN EN ONZIN VAN STOPLICHTEN IN JE RAPPORTAGES

Een heerlijk concreet en praktisch artikel op nummer 1 – dank voor het lezen! In het artikel worden de voor- en nadelen van stoplichten in je rapportage aangehaald, met als voorbeeld het dashboard van de overheids ICT projecten waar ondanks alle problemen en commotie alle stoplichten op groen stonden. Wellicht spreekt het artikel daarom tot de verbeelding.

Statistieken

Had je ze alle vijf al gelezen? Ik vermoed dat door ze nog een keer in de spotlight te zetten deze top 5 niet snel zal veranderen – maar, over een tijdje zal ik natuurlijk een nieuw lijstje publiceren.

Nieuwsgierig naar hoeveel hits projectsucces.nl zoal trekt? Zie onderstaande overzicht:

711 bezoeken vandaag
708 bezoeken gisteren
3582993 bezoeken totaal (sinds maart 2015)

Over Nigel van Houten

Mede-oprichter van BigDataHub en mede-eigenaar van InTellegus. Trackrecord in projectmanagement & (big)data. Veel interesse in redenen waarom; motivatie, sport, voeding, leiderschap. Doet aan fitness, bootcamp, hardlopen, airsoft en blogt als gast auteur op projectsucces.nl.

Bekijk alle berichten van Nigel van Houten →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.