Agile en Scrum Certificeringen

Professional Scrum Master

Scrum LogoNaast de Agile certificeringen, kun je daarnaast ook nog Scrum Master worden. De Scrum Master begeleidt het team en zorgt dat het scrum proces goed wordt gevolgd. Hij faciliteert het team en voorkomt dat het team gestoord wordt door derden. De Scrum Master is geen projectmanager!
Het hebben van een Scrum Master certificering is geen weggegooid geld. We zien steeds meer projecten voorbij komen waarbij gevraagd wordt om aantoonbare ervaring met Scrum. Dit zijn over het algemeen nog wel systeemontwikkel projecten. Hoewel Scrum ook steeds meer zijn weg begint te vinden in andere werkgebieden, is dit nog niet zo ver gevorderd dat dit al tot grote volwassenheid is gekomen.

Voor projectmanagers is de Scrum Master certificering dus waardevol – maar op dit moment vooral in de IT. Wil je buiten de IT aan de slag, dan is een Agile certificering waarschijnlijk meer gevraagd en passender bij de mogelijkheden en werkwijzes.

big_dictUitgelichte opleiding
Wil je je PSM I certificering behalen? Een goed beoordeelde opleiding die je hiervoor kunt volgen, wordt gegeven door D-ICT Solutions en duurt 2 dagen. Je wordt klaargestoomd voor het examen en je leer alles wat te maken heeft met Scrum Teams, Planningen, Scrum TCO, en alle andere Scrum begrippen.
Vraag brochure aan


 

One Comment on “Agile en Scrum Certificeringen”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.