Over Projectsucces.nl

Projectsucces.nl dé community voor projectleiders

Ons vakgebied

Bezig zijn met projecten is onze passie en ons vakgebied. We gaan voor resultaat en succes en genieten er van om veranderingen teweeg te brengen met een gemotiveerd projectteam.

Onze community

Niet alleen projectleiders, maar ook programmamanagers, portfoliomanagers, projectcoördinatoren, deelprojectleiders en mensen die zich graag in ons vakgebied bekwamen horen bij onze community.

Een community is zo sterk als de mensen die er deel vanuit maken, dus is er veel tijd en energie gestoken in een platform waarin kennis gedeeld kan worden, discussie kan plaatsvinden en nuttige informatie bij elkaar komt. Draag zelf bij aan de ontwikkeling van het vakgebied, word lid en participeer.

Kennis delen is kennis vermenigvuldigen

Projecten en met name projectsucces is geen vanzelfsprekendheid – kennis delen over de fijne kneepjes van het vak, de ideale tools, nieuws of opleidingsmogelijkheden zijn belangrijk. Het ProjectSucces.nl platform is gebouwd op deze drijfveer. Onze community leunt op mensen uit het veld die het simpelweg leuk vinden om anderen te helpen – we hopen deze groep mensen te laten groeien en zo samen meer projectsucces te realiseren.