Recruitementmogelijkheden op projectsucces.nl

Onze leden zoeken uw opdrachtgever

ProjectSucces.nl is dè community voor projectleiders en andere mensen die bezig zijn met veranderingen bij organisaties. Er is veel dynamiek in dit vakgebied, het werkveld is gewend aan tijdelijke opdrachten, al dan niet in vast dienstverband. Voor recruiters dus een uitstekende kans deze doelgroep op een effectieve manier te benaderen. Onze leden zijn belangrijk voor ons en we vinden het onze taak het aanbod aan onze leden passend en hoogwaardig te maken. De ‘tradeoff’ is dat benaderde leden van de community daadwerkelijk bereikbaar zijn. Zo geven leden aan in hun profiel of ze benaderbaar zijn, is er een tweemaandelijkse nieuwsbrief en is het mogelijk op basis van een specifiek profiel leden die hiervoor open staan een gericht aanbod te doen.

Focus op kwaliteit

We hebben er op dit moment voor gekozen geen standaardpakketten voor recruitment in de markt te zetten, maar we focussen op kwaliteit en maatwerk. Aan de hand van een aantal voorbeelden de potentie op een rij:

  • Uw opdrachtgever zoekt een projectleider met een specifiek en lastig te vinden profiel; wij kunnen binnen een dag aangeven of leden van onze community aan het profiel voldoen en of ze aangegeven hebben beschikbaar te zijn.
  • Uw opdrachtgever zoekt versterking van haar team van projectleiders en wil projectleiders actief laten benaderen; samen zetten we een marketing campagne op in combinatie met sociale media kanalen om de beste kandidaat te bereiken.
  • Andere generieke of specifieke zoek- en wervingsvragen; we denken graag met u mee.

Interesse in de kansen voor recruitment op onze community? Vul onderstaande formulier in voor een goed gesprek bij een kop koffie.

[si-contact-form form=’4′]