Video: E-mail in Real Life

E-mailEr is een grote kans dat jij elke werkdag begint met een half uurtje mail wegwerken. En misschien doe je dat na de lunch ook weer en met een beetje pech probeer je het ook nog even te doen voor je naar huis gaat. E-mail is namelijk nog steeds een bijzonder populair medium – en dat terwijl diverse partijen al geregeld hebben geroepen dat e-mail gaat uitsterven. Niet iedereen gebruikt e-mail voor de juiste dingen. Kijk maar eens naar dit filmpje en ontdek hoe het overkomt als je je e-mail gedrag ineens in het echt zou loslaten…

Video: E-mail in Real Life

Hoewel dit filmpje eindigt met verkooppraatje voor een workflow management systeem, is het ook zonder zo’n systeem niet verkeerd om even na te denken óf je die mail nu wel moet sturen. Is het niet handiger om even te bellen? En is het wel heel zinvol om 20 mensen in de CC te zetten, wetende dat het merendeel waarschijnlijk toch een CC regel heeft aangemaakt in zijn mailbox en de mail toch nooit zal zien? Is die BCC nu écht wel nodig? Heb je niet een WhatsApp groepje of iets dergelijks waarmee je directer en sneller wat kunt afstemmen?

Waar erger jij je het meest aan? Laat het in de comments achter!


Advertentie
[dfads params=’groups=130&limit=1′]


Over Michel Boks

Mede-oprichter van BigDataHub en mede-eigenaar van InTellegus. ICT-regisseur, business intelligence en big data specialist en auteur op Projectsucces.nl.

Bekijk alle berichten van Michel Boks →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.